ויזה לארה''ב


כל אזרח ישראל שרוצה להכנס לארה''ב חייב אישור שהייה שמונפק על ידי השגרירות או הקונסוליה האמריקאית.
כל מי שאינו אזרח ארה''ב חייב בויזה ללא קשר לגיל.

הדבר נתון לשיקול דעתו של הקונסול המאשר את הויזה, אולם בדרך כלל הויזה תקפה לעשר שנים.
כ95% אחוז מכלל מבקשי הויזה אכן מקבלים את הויזה, אנחנו נעזור לכם לקבל את האישור הנכסף.
 תהליך הוצאת Esta הינו פשוט הרבה יותר מאשר תהליך הוצאת הויזה ואינה כוללת ראיון אישי, וכן עלות Esta זולה משמעותית מעלות הויזה, לעומת זאת תוקף ה-Esta הינו לתקופה של שנתיים בלבד, לעומת הויזה שתקפה בדרך כלל לעשר שנים, וכן זמן השהיה המקסימלי הינו לתשעים יום בלבד לעומת הויזה שזמן השהיה הוא לחצי שנה, וכן לעיתים תהליך הוצאת הויזה פשוט יותר וכן מהיר יותר מחידוש הדרכון הזר.
עלות הויזה היא 160$ (התשלום נגבה בשקלים בצמוד לשער הדולר).
ניתן להגיש בקשה לויזה אף אם סירבו לך בעבר אלא אם כן קיבלת הוראה אחרת מהקונסול.
ההמלצה שלנו להגיש בקשה נוספת רק לאחר חצי שנה.
רוצים לדעת כמה סיכויים יש לכם לקבל ויזה צרו קשר אתנו.
לא ניתן לשחזר ויזה שאבדה, יש להוציא ויזה חדשה, לשלם את האגרה מחדש, ולעבור את התהליך מתחילה.
התשלום עבור הויזה (וכן דמי הטיפול) הינם בכל מקרה אף אם הויזה לא אושרה.
תהליך חידוש הויזה זהה לתהליך הוצאת ויזה ראשונה, יש למלא טופס ולהגיע לראיון בשגרירות ארה"ב.
ניתן להכנס לארה"ב כל עוד הויזה בתוקף.
 ניתן להמשיך ולהשתמש בויזה הקודמת ואין צורך לשנות בה כלום כל עוד השם הישן מופיע גם הוא בדרכון.
 ניתן להשתמש בויזה כל עוד היא בתוקף יש להציג את שתי הדרכונים בכניסה לארה"ב.
ניתן להוציא ויזה בכל מקום, בתהליך זהה לתהליך הוצאת הויזה בארץ, להוצאת ויזה לארה''ב לחץ כאן.
כל אזרח המבקש ויזה למעט ילדים שאינם בני 14 ומבוגרים מעל גיל 80.
בזמן הראיון ישאלו מספר שאלות כמו להיכן אתם רוצים לטוס ולאיזה מטרה, כמובן שניתן לכם הדרכה מלאה לגבי הראיון שתוכלו לעבור אותו בצורה הכי טובה.
לא הראיון הוא בעברית ואין צורך כלל לדעת אנגלית.

אנחנו נמלא עבורכם את הטופס, נשלם את אגרת הויזה, ונקבע לכם תור לראיון כמובן ביום ובשעה הנוחים לכם, נשלח לכם במייל או בפקס את הטפסים וההוראות שלנו לראיון וכמובן נדריך אותכם לעבור את הראיון בצורה הטובה ביותר.
זמן ההמתנה לקבלת הויזה מתחלק לשלש:
  1. השירות שאותו אנו מבצעים (מילוי טופס sd-160 קביעת תאריך לראיון ושליחת הטפסים) הזמן הממוצע לכך הוא שתי ימי עסקים.
  2. זמן ההמתנה לראיון הינו בדרך כלל בין שתי ימי עסקים עד שבועיים.
  3. אישור הקונסוליה ושליחת הויזה לכתובתכם - חמש - שבע ימי עסקים.
ההמלצה שלנו היא להגיש בקשה לויזה לא פחות מחודש קודם נסיעתכם ובכך תחסכו מעצמכם כאב ראש ועגמת נפש מיותרת.
מדינות הפטורות מויזה הן: אנדורה, אוסטרליה, איטליה, אירלנד, איסלנד אוסטריה, בלגיה, ברוניי, בריטניה, גרמניה, דרום קוריאה, צ'כיה, דנמרק, הונגריה, אסטוניה, פינלנד, יפן, יוון, לטביה, ליכטנשטיין, ליטא, לוקסמבורג, צרפת, מלטה, מונקו, ניו זילנד, הולנד, נורבגיה, סן מרינו, סינגפור, סלובקיה, סלובניה, ספרד, פורטוגל, שבדיה, שוויץ, (יש לציין שניתן להוציא איסתא רק במקרה ויש לכם דרכון ביומטרי של מדינות אלו).